Det är vasst i valplådan!

Valparna bråkar och härjar med varandra en hel del. De har också kommit på detta med att bita. Eller ja, det var ett tag sedan de kom på det, men nu drar de i saker och sliter i saker på ett sätt som de inte riktigt gjort tidigare. Bita, dra och slita – härligt! Så länge det inte är mina byxben, vill säga! De har en fantastisk förmåga att få tag i liiite hud också… 🙂

D. Sia Starlet
D. Sindy Sparkly

… och efter aktivitet så blir det vila. De har lite olika vilostilar eller sovstilar. Ofta hamnar de upp och ner. Eller sträcker ut sig med bakbenen rakt bakåt. Eller använder kompisen som huvudkudde. Ja, just nu är det ganska lugnt i valphagen. Annat ljud blir det snart, då det är dags för kvällsmat. Visste ni att valpar och fiskmåsar kan låta ungefär likadant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *