Uteväder!

Idag har det varit uteväder! Valparna har varit ute flera gånger, men det blir inte så långa stunder åt gången. Liiite skillnad när man har sommarvalpar, då de är ute mest hela dagarna. Valphagen har en liten utfällbar gång, som liksom angör altandörren. Sedan går man ut och ropar på valparna – och då brukar de komma! Mamma Izzy är också draghjälp.

Det är ändå smidigt att de kan gå ut. Det händer att en del behov görs ute, och det är tacksamt. Det blir mååånga tidningar som går åt här på dagarna! Det är när valparna är ute som de träffar familjens andra hund – Prindy. Hon leker inte så mycket med valparna eller tillrättavisar dem ännu, men kommer förmodligen ta mer och mer initiativ i takt med att de blir större. Hon tycker de är helt okej!

När man kommer in – efter att ha varit ute, ja då måste man vila lite.

En kommentar till “Uteväder!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *