Välkomstpanelen

När man kommer in här hemma, är det första man möter de vuxna hundarna. Glada och välkomnande. Sedan hör man dem. Om ni tror att valpar är tysta små varelser kan jag ju snabbt ta er ut den villfarelsen. De låter – ibland väldigt högljutt. Men, när man kommer lite längre in och se dem …. Då är det mesta förlåtet!

Det har varit väder för utevistelse idag! Valparna gillar att vara ute. De gillar att vidga sina vyer, helt klart. Det finns andra förutsättningar att springa omkring och då fart. Mycket mer att nosa på! Och får man lite paddningshjälp hinner man städa ur valphagen, för man kan ju inte sticka under stol med att det produceras en hel del… Mer om det en annan gång! Nu lite bilder från eftermiddagens utevistelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *