Högljutt! Eller rymning 2.0

När jag kom hem till lunch häromdagen hörde jag redan när jag var vid (stängd) ytterdörr att någon var väääldigt upprörd. En valp skrek så där som valpar gör när de sitter fast. Gissa om jag fick bråttom att öppna ytterdörren??!

Nu satt en valp fast, men kanske inte på det vis jag trodde. Den satt fast själv – i valphagen… Övriga sprang omkring själva i resten av huset, hur glada som allra helst!

Annars är valparna ute mycket nu. Eller ja, de är ute ofta! Inte så länge åt gången, men tillräckligt länge för att hinna göra lite behov och för att busa och leka. När de kommer in är de något lite trötta, i alla fall. Det märks, att de blir större och större! De orkar mer och de vidgar helt klart sina vyer. Härligt!

Lite trötta blev vi allt efter att ha varit ute och rumsterat om… Eller är blicken pigg i alla fall??

Det är i alla fall i detta läget som valparna har bäst ”kel-läge”! Om man bara vill gosa med valp och inte bli totalt överfallen, är det nu man ska kliva in i valphagen och plocka upp en och mysa en stund. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *