Flytt!

Idag blir valparna tre veckor gamla! Det måste man ju fira på något vis, och firandet blev att den här valpbloggen skapades och att valparna flyttade ut i köket. Att bo i köket har sina fördelar – det är där allting händer! Och nu är valparna så pass stora att de börjar följa med när det händer. Men främsta anledningen till köksflytten är egentligen att det börjar bli rymlingar av valparna; det är dags att sätta upp kragen på valplådan, och för att det ska bli lättare för Leia att hoppa i och ur behöver den stå på ett viss sätt. Flera av valparna har kollat av läget utanför lådan. Eller ja, de börjar med att lägga huvudet över kanten. Och frambenen. Och så baktassarna på den inre sargen. Och sedan häver man sig över… Företrädesvis sisådär klockan tre-fyra på natten, vilket naturligtvis genererar i en hel del läten. Man får skynda sig innan hela flocken (fiskmåsar – de låter ungefär som en sådan skock) börjar låta och väcka hela huset; raskt peta in valparna – och Leia – i lådan och lugnet lägrar sig åter…

Här är vi nu – ute i köket, tillsammans med mamma! <3

På återhörande! Och ja, fler bilder på valparna finns här: http://collies.damaianus.se/#!album-13!

2 reaktioner till “Flytt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *