Premiärvecka!

Det har varit en vecka fylld av premiärer för valparna. De premiärade med avmaskning. Det var kanske inte helt schysst att börja med något som inte smakade så gott, men när de sedan fick prova på köttfärs…! Ja, de var lite tveksamma först, men när de väl fick smak på köttet så var det inte någon som helst tvekan om att detta, det var smaskens!!

En till premiär i veckan var att numera kan mjölkbaren intas stående. Valparna är liiite korta i rocken för att få till det helt, men står man på fällen, som inte är halkig, så går det ganska bra!

Valparna tränar frekvent på att ta in maten ståendes. Det är nog inte alltid Izzy har tänkt att det skulle bli så, men om hon går omkring och nosar (läs städar) och valparna är mjölksugna suger de liksom tag innan hon hinner lägga sig.

Så till den riktigt stora premiären! Ja, den har ju hängt i luften några dagar. Valparna har blivit mer och mer rymningsbenägna, och ska de vara kvar i Valplådan – som hittills var deras hem – fick man allt lov att sätta för luckan. Då har man å andra sidan bekymret att Izzy har svårare att hoppa in där… Lösningen blev – Valphagen! Den sattes upp tidigare i dag, och blev succé! Nu har valparna mer plats att röra sig på, och lillmatte har hjälpt till att göra Valphagen mer ombonad. Hon har lånat ut Mumin och Barbamamma, och visst är det skönt att kunna lägga huvudet på ett mjukisdjur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *