Aj aj aj, akta mina tår!!

Nu är det näranog fara för liv om lem att röra sig i trädgården! Eller ja, kanske inte riktigt. Valpar, precis som små ungar, känner på sin omvärld genom att smaka på den. Och det som viftar lite roligt under ett bord, ja, de kan man ju då smaka på, eller hur? Även om valparna fortfarande är rätt små, är deras tänder vassa som sylar. De biter inte så hårt, mest kittlar det, men ibland så får de till det och så känns det lite mer än bara lite kill!

Här sitter jag i godan ro och leker med dottern (hon står i knät och jag hoppar med benen). Zanchia tycker det ser mycket spännande ut, det där som hoppar upp och ner (dvs mina ben)!

Man ska kanske undersöka närmare? Dvs smaka på byxbenen?

Grrr!! smiley Och behöver jag tillägga att det var inte bara byxbenen som det smakades på??

Och även om man kan se oskyldig ut så säger jag bara – skenet bedrar!!

De här båda flickorna, Zooey till vänster och Zanchia till höger, är rätt pigga på att ”känna med munnen” om man säger så!

2 reaktioner till “Aj aj aj, akta mina tår!!”

  1. Åh, vad mysigt! Kul med valpar som är pigga och lite ”på”. Bra med busglimt i ögonvrån. Våra hästar har också det draget. Allt ska undersökas, öppnas om det går, gås in i om det går och helst provsmakas. Gillar det! /Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *