Är det fiskmåsar i köket??

Om ni inte visste det så låter valpar, ibland i alla fall, väldigt mycket. Nu är de här valparna bara drygt fyra veckor, så det kommer bli värre… Jag hade tänkt ladda upp en liten filmsnutt om hur de kan låta, men jag lyckades tyvärr inte! Nåväl, scenariot är följande:

Klockan är kvart över sex på morgonen. Valparna är faktiskt rätt tysta nattetid (tack och lov!) men nu har de noterat att somliga börjat röra på sig (läs Leia) efter natten, och då kommer de på lite akut att de är faktiskt VÄÄÄÄÄLDIGT HUNGRIGA!!! Och det är då flocken låter à la fiskmåsar.

Det är återigen nu man är tacksam över att det är sommar. Raskt åker hela gänget ut, vilket inte bara får tyst på dem, de tränas också att börja göra lite behov ute. Det är inte så dumt faktiskt, och det får man försöka tajma när de blir lite äldre. Ut direkt när de vaknat och därefter frukost i det fria; då håller sig valphagen ganska ren! Och rumsrenheten kommer liksom på köpet, nästan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *