Det är varmt…

Valparna är på kollo. Eller vad man nu kan kalla det! Jag har i alla fall valpfritt här hemma, och har haft så i snart en vecka. På söndag ska vi husera ihop igen, till dess att valparna blivit så stora att de får flytta till sina nya hem.

Var är valparna då? Familjen har ett sommarnöje en dryg mil härifrån, och där bor valparna nuförtiden. Där är idealiskt att bo sommartid – om det är vackert väder, vilket vi ju belönats rikligt med senaste tiden – och i synnerhet när man har valpar. Där finns rätt stora gräsytor, och man behöver inte oroa sig för att de ska smita alltför långt. Där finns således gott om plats för bus och lek! Men det är kanske inte så mycket av den varan just nu. Valparna tar siesta. När det är som varmast ligger de i skuggan och tar det mycket lugnt… Klokt!

Det ska bli spännande att flytta ut till dem igen på söndag! Sex pigga och nu ganska stora valpar, tillsammans med barn och Sirius och Prindy! Vi får se om vi flyttar hem igen innan valparna flyttar; det beror helt och hållet på väder och vind!


Här är Sirius på Torpet – sommarnöjet – ca fyra månader gammal…. Oj vad tiden går!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *