Ögonspegling!

Valparna blir stadigt större och äldre! Idag var det dags för ögonspegling. Förmiddagen var ju som vanligt (fast man törs knappt säga det) varm och solig, trötta valpar – det blir väl en enkel match att åka några kilometer till djursjukhuset för ögonspeglingen? Och ja, jodå – om man nu inte hade glömt hörselskydden…

Valparna talade högt och ljudligt om att detta med att bli inhystade i en liten bur i en varm bil, det var inte alls vad de uppfattade vara ett trevligt litet äventyr! Men de var väldigt samarbetsvilliga hos veterinären som ögonspeglade dem. Då hade de ju redan gapat av sig, så att säga. Och inne i det mörka, luftkonditionerade undersökningsrummet slocknade alla sex och sov så gott…. Ögonundersökningen gick med andra ord jättebra, och hemresan bjöd på något mindre skönsång. smiley

Jamen, resultatet av undersökningen, då??

Det kunde inte bli mycket bättre! Zanto, Zadie, Zingo och Zooey är utan anmärkning, och Zernya och Zanchia har lindrig CRD! Jättebra resultat, särskilt som såväl Leya som Zimba hade crd som valpar! Underbart!

I går flyttade vi ju ihop igen, valparna och familjen Baaz. Jag tror nog att såväl valpar som barn saknat varandra. Lekarna avlöste varandra under kvällen, och valparna blev jätteglada över att träffa oss igen! Svansarna gick, de slickade oss (och nafsade, så klart) och var jätteglada! Det var ju vi också, så klart!
Mamma övervakar dragkampen!
Barnen springer med valparna och alla inblandade har jättekul!

2 reaktioner till “Ögonspegling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *