Utepremiär!

Det är mest nyheter för valparna för närvarande! Och det är ju inte så konstigt, deras utveckling går med en rasande fart och de får nya färdigheter varje dag. Igår konstaterades att deras valplåda var nog kanske lite liten; det blev dags att ordna med valphage. För att få valparna ur vägen, så att säga, åkte de ut i gröngräset! Om det uppskattades? Ja, absolut! De är ju inte så stora än, så de höll sig i ett ganska litet område, men de tultade runt och undersökte noga allt i den omgivningen. Gräs var spännande!! Gräs, sten och trä – många nya underlag!

Vädret visade sig ju dessutom från sin alldeles bästa sida, med en alldeles underbar ljuvlig sommarkväll. Jag tror nog att alla inblandade njöt i fulla drag!

Lite uteservering, kanske? Leia står gärna upp och ger di, och valparna tycker det är rätt okej, men ibland är det skönast att lägga sig ner och exponera hela mjölkbaren…

Huvudet som tittar fram i nederkant är Sirius. Han är annars mycket måttligt intresserad av valparna och deras förehavande, och håller sig gärna på behörigt avstånd. Han blir lite mer engagerad när valparna blir lite större, men annars njuter även han av långa utedagar… Lite härligt gräsrull är ju aldrig fel!!

Fler bilder från valparnas utevistelse finns här: http://collies.damaianus.se/#!album-13

2 reaktioner till “Utepremiär!”

  1. härliga bilder! Kan tänka att det var en idyllisk kväll!Härligt med gräsrull, ja det känner vi till! Man ska välja sina tillfällen bara..! ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *