Olika sovstilar

Valparna fyller fyra veckor idag! Tänk vad tiden går…

Så, vad gör valparna en vanlig dag? Sover mest, faktiskt! De är ute ganska mycket eftersom vädret tillåter, och när de kommer in till kvällen i valphagen är de ganska trötta. Sovstilarna varierar – en del sover och exponerar hela magen, andra kurar ihop sig hos ett syskon. Ibland vaknar någon till och går några steg och lägger sig med en duns (nåja, än dunsar det inte så mycket) hos eller på ett syskon. Syskonet vaknar ibland till, ibland inte, men om det vaknar kan den mycket väl flytta sig till ett annat syskon – eller lägga sig någon helt annan stans. Sovstilarna varierar, således! smiley

Zanto sträcker på halsen…

Zooey, Zanchia, Zingo och Zadie i korgen, lite spridda…

… och lite huller om buller!

Fast här blev vi faktiskt väckta av blixten från kameran! Och har man vaknat, ja, då kan man ju vara lite aktiv en stund. Aktivitet hos valparna, innefattar rätt mycket pölande. Kissa, alltså. Svabben är inte långt från valphagen för närvarande!

Det gäller att det finns lite saker att undersöka i valphagen. Annars kan man drömma sig ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *